2015. augusztus 27., csütörtök

NYÁRBÚCSÚZTATÓ ÉJSZAKÁZOO!

Az idei nyár utolsó péntekén, augusztus 28-án kerül sor negyedik alkalommal az Állatkertek Éjszakája programra, amelyben országszerte 11 település, 12 állatkertje várja a látogatókat meghosszabbított nyitva tartással. Többek között a Budakeszi Vadaspark,  a Fővárosi Állat-és Növénykert, a Tropicarium, Debrecenben a Nagyerdei Állatkert, Győrött a Xantus János Állatkert, továbbá a jászberényi, a kecskeméti, a miskolci, a pécsi állatkert, Szegeden a Vadaspark, Veszprémben pedig a Kittenberger Kálmán Növény-és Vadaspark kínál különleges programokat.


Akik a városban szeretnének kellemes, családi programot találni, azokat várja a Vasárnapi Piknik, az Erzsébet téren. Az Akvárium Klub legújabb programsorozata minden korosztályra gondolt, lesz jóga, olvasóliget, ékszerkészítés, társasjáték, Szalóki Ági koncert, interaktív tánctanítás, és természetesen elemózsiás kosarat, és plédet is lehet vásárolni, hogy igazi piknik hangulatban élvezhessük  a nyárutó napsugarait.


Ha még nem szereztünk be minden szükséges kelléket az iskolakezdéshez, akkor összeköthetjük a kellemest a hasznossal, hiszen az Europarkban B3 Racing Családi Autósnap várja a versenyautók szerelmeseit, a hazai racing csapat képviselőivel. Nemcsak az autókat lehet közelebbről megtekinteni, de a versenyzőkkel is testközelből lehet találkozni. A rendezvény 10-15 óráig tart, és ingyenes!!

Kellemes időtöltést!!