2016. március 10., csütörtök

PROGRAMOK HOSSZÚ HÉTVÉGÉRE

Somogy megye festői szépségű kistelepülése Patca,  itt található a Katica Tanya. Iskolás csoportok, kis-és nagyobb gyerekes családok számára kialakított "élményvölgyben" számtalan játék lehetőség várja a látogatókat. Van itt csúszdaház, kalandpark, tó-és állatsimogató, lehet lovagolni és séta kocsikázni is. Március 12-15. között az 1848-as eseményekre emlékezve lesz zászló-és kokárdakészítés, filmvetítés, kenyérsütés, és a bátrabbak az íjászatot is kipróbálhatják.
www.katicatanya.hu

Retro Édesség és Marcipán Fesztivál idézi fel gyermekkorunk ízeit, többek között a csokis mignon-nal, fatörzzsel, és kakasnyalókával, de  az egykor kedvelt édességek mellett marcipán különlegességeket is lehet kóstolni a fesztiválon. A kicsiknek gyerekprogramokat, a felnőtteknek koncerteket kínál az Akvárium Klub,
 2016. március 14-15-én.
rendezvenyinfo.hu/retro-edesseg-es-marcipan-fesztival

A budapesti tavasz visszatérő programja az idén is látható 
Orchidea Kiállítás, a Vajdahunyadvárban. A négy napos program újdonsága, hogy az otthon már nem virágzó növényeinket elvihetjük magunkkal, és a kiállítás szakemberei praktikus tanácsokkal látnak el bennünket, az orchideafélék otthoni gondozásával kapcsolatban.
A rendezvény időtartama: 2016. március 11-14.
www.programturizmus.hu/orchidea-fesztival

Az esztendő egyik legnagyobb aerobik eseménye, a 
10. Coca-Cola Testébresztő, ahol a mozgás szerelmesei a különböző fitnesz irányzatok újdonságaival, kiegészítőivel ismerkedhetnek, lesz táplálkozás tanácsadás,  és lehetőség az edzésformák kipróbálására is. 
2016. március 15. Syma Csarnok 
www.testebreszto.hu