2017. január 12., csütörtök

MELENGETŐ PROGRAMOK A HÉTVÉGÉRE

Harminc éves hideg rekord dőlt meg hétvégén, a Pest megyei Tésán - 28 celsius fok volt. 1985-ben Romhányban -26,5-et mértek. Egy facebook bejegyzésben valaki csak annyit mondott, hogy ennyi bőven elég is volt, most már jöhet a nyár! Bizony, néha jobb a meleg szoba komfortjából nézni a kinti fagyot, de aki élvezni szeretné a téli örömöket, az ezen a hétvégén sem marad program  nélkül.

 Az év első gasztro bulija a Forralt Bor Fesztivál és Téli Italmámor, az Alle Bevásárlóközpont melletti, barátságos sétányon.  A fent említett italokon kívül kínálnak majd felturbózott kávékat, forró csoki különlegességeket, kakaót, grogot, puncsot, teákat széles választékban, és lesznek igazi "hütte" italok is!!
Ideje: 2017. 01.13-15. 12.00-22.00 óráig


Előre hozott "Farsanggal" , tombolával, ügyességi versenyekkel várják az esti fényben korizni vágyókat a Műlyégen. A JÉGKARNEVÁL programot idén is a Zuglói Liszt Ferenc Általános Iskola szervezi.
Belépődíj: 1.000.-Ft 
Ideje: 2017. 01.13. péntek 20.30-23.00 óráig


Mióta gyermekem a Normafához jár iskolába, a környéket  gyakrabban látom, mint annak idején, amikor "csak" kirándulni ruccantunk ide. Minden fővárosi család életében fontos szerepet tölt be ez a hely, és a közelmúltban, az itt élők véleményét kikérve több, környezetkímélő felújításon esett át.

 A János-hegyre vezető, két méter széles ösvény új murva burkolatot kapott, újak az utcabútorok is, amelyek minőségi tölgyfából készültek,  több "pihenőpontot"is kialakítottak, és az Anna-rét játszótere is szebb, gyerek barátabb lett, számos új elemmel gazdagodott. 

Ha esik, ha fúj, szánkóval vagy anélkül, mindenképp érdemes megnézni, annál is inkább, mert az a bizonyos "réteses" változatlanul a Normafa elválaszthatatlan része.

KELLEMES HÉTVÉGÉT!!
további programok:
www.welovebudapest.com