2017. november 23., csütörtök

TÁRSASJÁTÉK ÜNNEP, KONCERTEK, VEGÁN PIAC VASÁRNAP!

A "Gazdálkodj okosan" manapság már retro játéknak számít, mégis majdnem minden családban ott lapul valamelyik polcon! Virtuális kütyük ide vagy oda, a közös játékok varázsát nem helyettesítheti semmi. Erre az élményre épít a Társasjátékok Ünnepe idei, két napos rendezvénye, ahol számtalan régi és új játék kerül bemutatásra, és természetesen mindenki azzal játszhat, amivel akar!!
2017. november 25-26. 10-18 óráig a Lurdy Házban
Budapest, 1097 Könyves K. krt. 12-14.


Nyakunkon az advent, beindult a gyerekkoncert szezon, a Kolompos együttes a Törökbálinti Sportközpontban lép fel, november 25-én vasárnap 10 órától!!
Törökbálint, Óvoda u. 6.


Hihetetlen, de igaz a Láthatatlan Kiállítás szinte teljes területén  sötét van! A résztvevők csak tapintás, hallás, szaglás és egyensúly érzékelés útján jutnak információhoz. A kiállítás a látók, és nem látók világát igyekszik közelíteni egymáshoz pozitív élményeken keresztül. FIGYELEM! FELNŐTT PROGRAMOK IS VANNAK: láthatatlan borkóstolás, láthatatlan masszázs, és láthatatlan vacsora, de csapatépítő tréningeket is lehet itt tartani!!
Budapest, 1024 Kis Rókus u. 16-20.



Aki az ünnepek alkalmával is a vegánt részesíti előnyben, annak idén utolsó alkalommal van lehetősége bevásárolni, a Vasárnapi Vegán Piacon az Ankert-ben!
Grillkolbászok, vegán sajtkülönlegességek, kávék, sütik, szószok, gyümölcsszeletek, vegán bonbonok, szörpök, sós-és édes előételek, és sok minden egyéb várja a látogatókat!!
ANKER'T Budapest, 1061 Paulay Ede u. 33. 10-18 óráig



Tartalmas hétvégét mindenkinek!!!
További programok:
gyerekprogramajanlo.hu
welovebudapest.com