2017. december 7., csütörtök

KARÁCSONYVÁRÓ PROGRAMOK VÁROSSZERTE

A Karácsony a gyerekeké! - mondogatjuk sokszor, és akinek gyereke van, az tudja, hogy az ő szemükben viszontlátni a várakozást, majd az örömöt, kárpótol bennünket az ünnepet megelőző fáradozásunkért.


 Advent idején, több helyen is karácsonyváró gyerekprogramokat szerveznek, az egyik a
PomPom Party, az ország első családi házibulija. Gyerekbarát zenével, tánccal, arcfestéssel, pólókészítéssel és sok egyéb meglepetéssel várja a családokat a Gödör Klub! A belépés ingyenes, de támogatói jegyek vásárlásával a TASZ jogvédő munkáját támogathatod.
 2017. december 9. 15.30-tól, 
Budapest, 1051 Király u. 8-10.

Adventi Kölyöknapokat tartanak  a Nemzeti Színházban is, az ünnepekig minden vasárnap délelőtt. Mesejátékkal, zenével várják a családokat, a program ingyenes, de előzetes helyfoglalás szükséges!
2017. december 10.
Budapest, 1095 Bajor Gizi park 1.

Karácsonyi vásárokat szinte már minden kerületben találunk, és sok helyütt gazdag hétvégi programmal is készülnek a szervezők. Advent a Hegyvidéken címmel,  a XII., kerület központjában szombaton a Makám együttes, vasárnap a Bab társulat lép fel. hegyvidek.hu

A belvárosi Városháza Parkban  zenés Mikulásvárásra hívják a családokat, ahol a jó hangulatról a Belvárosi Betyárok zenekar gondoskodik majd.
2017. december 9. Budapest, V., kerület 


A rákoskeresztúri Fő téren Gryllus Vilmos muzsikál, és Óbudán is zenétől lesz hangos a Fő tér egész hétvégén!
adventobudan.hu

További kellemes programokat itt találsz:
gyermekprogramajanlo.hu
welovebudapest.com