Oktatók


Juhász Miklós

Jolly joker az ő posztja, feladatokat ő osztja. Egy személyben oktat, szervez, óra végén dolgokat el rendez. Vezényel és dumál folyton, hogy a szóból ki ne fogyjon.


Sinka Ancsa és Jantner Laci

Ancsa kis csapatunk operatív lelke, adminisztrál, oktat, fejleszt. Órarendet fejből vágja, kérdésedre mindig van kész válasz. Jellemzően vidám, laza, de munka után húzás haza.

Laci bácsi se hall, se lát, ha a munka egyszer beállt. Szereti a figyelmet, munka közben fegyelmet. Utána a hancúr jön el, megnyúzhatja minden diák. Repülnek és merülnek, végül együtt derülnek.


Rurik Petra

Gyógyped az ő hivatása, feladatát el is látja. Megy neki a szimpla úszás, mégis szereti a kihívást. Ezért aztán munka közben, nyakig ül a sűrűjében. Megbízható pontos, kedves, óra végén mindig nedves. Sikerének kulcsa, lelki ismeret plusz móka.
Román Marcsi

Baba-, úszás oktató, mini torna jujj, de jó. Mosolyáért kedvelik az apró népek, türelméért, nyugalmáért pedig az ő szüleik.  Csapatunk ideális gyöngyszeme, ha pici a gyermeke.


Rai Ági

Nyitott, kedves, figyelmes, szakmailag díjnyertes. Kisujjában tudománya, feladatát keni vágja. Sok probléma nem akadály, legyen úszás, torna vagy más, mindenre van megoldás.Tószegi Marci

Matróz Marci nagyon jó, úsznak is a nebulók. Játék, tréfa, vidámság jellemzik az óráját. Hangja néha kicsit sok, de a lelke nagyon nagy. Megbízható, precíz, pontos, ezért munkája 10 pontos.Csizmadia Ági

Kedves, helyes, figyelmes, de legfőképpen türelmes. Bírják őt a gyerekek, róják is a köröket. Esztendőre vagy kettőre úszóbajnok lesz belőled.


Márton Alexandra

Szandi sokrétűen képzett leány, világ dolgaira nyitott is ám. Tanítói karrierjét felváltotta pancsolásra, neki szinkron - úszás mind egy pálya, alapozók terapeutája. Szeretik őt kicsik nagyok, fő hogy mosolyogjon sokat nagyon.


Benkő Emőke

Csendes, kedves, igen bájos, de ha kell tesitanáros. Úszás, torna jöhet neki, nem fog rajta egyik se ki.Kiss Eszter

Csendes, kedves, aranyos, kedvelik őt aprók és nagyok. Nem zengi túl a tömeget, egyszerűen halk szavú. Lehet úszás - szinkron - bringa, nála mindenre van mozgásminta.
Balogh Zsófi

A sor végét Zsófi zárja, ennek oka ifjúsága, de mégis kora ellenére, csapatunk egyik büszkesége.