2016. november 24., csütörtök

HÉTVÉGE TÁRSASJÁTÉKKAL, MOZIÜNNEPPEL ÉS MÚZEUMMAL

November utolsó hétvégéjén sem kell otthon ülni, hiszen az ünnepre hangolódás folytatódik, pénteken már a Bazilika előtt is kinyílnak a "mézeskalács házikók" ablakai. Ha az időjárás engedi, akkor a mini koripálya is a helyére kerül, a belvárosiak és a turisták örömére.

Társasjátékozni mindenki szeret,  és aki ilyet tervez a karácsonyfa alá tenni, annak be kell néznie a Lurdy Ház Konferenciatermébe, ahol Társasjátékok Ünnepének adnak otthont.  Stratégiai, logikai, családi játékokat lehet kipróbálni, több játékmester segítségével. Ha megtetszik egy játék, akkor a helyszínen meg is lehet vásárolni!
Lurdy Ház, november 26-27. 10 órától
www.esemenymenedzser.hu


A nemzetközi hírű Sziklakórház Múzeum családi akciókkal várja látogatóit ezen a hétvégén! A kiállítást csak vezetéssel lehet megtekinteni, ami minden órában indul. Előzetes bejelentkezésre nincs szükség!
www.sziklakorhaz.eu



Novemberi hidegben nincs jobb időtöltés, mint újranézni kedvenc filmjeinket vagy elcsípni egy-két újdonságot!  A Sugár Mozi minden hónapban "moziünneppel" kedveskedik látogatóinak, egy hétig minden, akcióban szereplő filmre 690.-Ft-os áron lehet jegyet váltani! Figyelem, a jegyek villám gyorsan fogynak!
www.sugarmozi.hu