2018. február 2., péntek

PROGRAMOK A FARSANG HAVÁBAN

"A február az már majdnem tavasz!"- , ezzel a felkiáltással igyekszünk elterelni a figyelmünket a hétvégére beígért havazásról, de van néhány olyan program is, amit érdemes megnézni, ha esik, ha fúj.
Itt van például a Hatszín Teátrum a belváros szívében, ahol hétvégén egész nap gyermek előadásokkal várják a kicsiket, és a kamaszokat. Megismerkedhetünk Adrian Mole újabb kínszenvedéseivel, újra élhetjük a Rendíthetetlen Ólomkatona meséjét, és találkozhatunk Móka Mikivel is, aki változatlanul mosolyt varázsol a gyerekek és szüleik arcára! Jegyek még akár aznapra is elérhetőek.
Budapest, VI., Jókai u. 6.
www.hatszin.hu


Csodálatos kirándulócélpont a Karcagi Lombkorona Sétány, ami közel 6 méter magasról mutatja meg nekünk az erdő fáinak élővilágát, a fészkeket, az oduk lakóit! A tanösvény egész évben ingyenesen látogatható!
további információk: www.nefag.hu


Három napos farsangi mulatságot rendeznek, immár hagyományosan Miskolcon. Téli ételek, jelmezverseny, sztár előadók és zenekarok lépnek fel több színpadon, este pedig tűzijáték várja a látogatókat.
www.miskolcifarsang.hu


Újra nyit a Kacat Bolhapiac a kilencedik kerületben! A szervezők célja, hogy a gyerekektől a felnőttekig mindenki szívesen böngésszen a felkínált cikkek között, jó hangulatban!
2017. február 03. szombat, Budapest, 1094 Tűzoltó u. 22.
Nyitva: 9-14 óráig


Tartalmas hétvégét Mindenkinek!