2018. szeptember 14., péntek

GASZTROSÉTÁNY ÉS ÉDESSÉG AZ AUTÓMENTES NAPON!

"Környezetbarát és fenntartható városi közlekedés!" - ez a mottója az Európai Mobilitás Hétnek, és amire Budapest lakóinak is egyre nagyobb igénye lenne! 


A programsorozatnak az Andrássy út ad teret, és ennek részeként hétvégén autómentes napok lesznek, az Erzsébet tértől a Bajza utcáig,  lezárják a 2x2 sávos utat! Gasztrosétányon kóstolgathatjuk a streetfood sátrak kínálatát a Bajcsy-Zsilinszky út és az Opera között, a gyerekek számára a BKK változatos programot kínál, többek között társasjátékot, virtuális utazást, és a legújabb környezetbarát Mercedes-Benz autóbuszok bemutatását. 
Az Oktogonon felállított nagyszínpadon pedig egész nap családi programokkal várják a látogatókat. Vasárnap 15 órától Caramel, 17 órától Király Viktor és Király Linda koncertje hallható. A rendezvény INGYENESEN látogatható!



Az esztendő legédesebb hétvégéje is most lesz, a Bazilika előtt megrendezésre kerülő Édes Napok eseményen.
Perugia, Tübingen, és Obidos után a miénk, Európa legszínvonalasabb édesség tematikájú rendezvénye.



 Az utóbbi években a magyar csokoládé-és édességgyártók számtalan szakmai díjjal büszkélkedhetnek. A rendezvényen 20 cukrászda is bemutatkozik. Este jazz-és klasszikus zene szól a téren. A rendezvény INGYENESEN látogatható szeptember 14-16-ig!
Budapest, V., Szent István tér





A fővárosban és országszerte számtalan nyárbúcsúztató rendezvénnyel találkozhatunk:
www.gyermekprogramajanlo.hu

www.programturizmus.hu


Tartalmas hétvégét mindenkinek!!