2020. február 17., hétfő

FITT ÉLET ÖNSANYARGATÁS NÉLKÜL

Lassan, de biztosan magunk mögött hagyjuk a zord téli időjárást, a vitaminszegény táplálkozást és a mozgáshiányos életmódot, ami az egész szervezetet megviselte. Az első napsugarakkal együtt megjelenik bennünk az igény, hogy rátaláljunk egy igazán nekünk való mozgásformára és egy könnyen kivitelezhető, de egészséges táplálkozásra.


Kampányszerű fogyókúrák és tornák helyett
Egy élvezetesebb mozgásprogramot kínálok Neked! 
Az egész éven át tartó helyes edzésmunkával és tudatos étkezéssel egy vitálisabb-fittebb, harmonikusabb életet lehet kialakítani.
Évtizedes tapasztalattal a hátam mögött úgy látom, hogy rengeteg az amatőr sportkedvelő, aki tisztában van a mozgás jelentőségével, de a hozzá fűződő ismeretei hiányosak. Ezért számos probléma, sérülés vagy felesleges küzdelem társul a munkához, ami gyakran elveszi a kedvet a további edzésektől.


Új programsorozat a tudatos életmód kialakítására
Havonta egy workshop keretében, meghívott szakemberek előadását követően átbeszéljük részletesen az adott témát, végül közös mozgásfoglalkozással zárjuk a napot. 
A meghívott szakemberek előadásaival az ismeretterjesztés a célom, hogy a résztvevők számára világossá váljon, mire kell figyelni, mit hogyan, és miért tegyünk? Az életmódváltás hatására számos más területen is eredményesebbé, sikeresebbé válhatunk.


Amit ígérhetek:
A programok során máshogy fogtok figyelni az edzésre és magatokra. Megtanultok helyesen és változatosan táplálkozni anélkül, hogy a brokkoli-csirke-rizs diétát unásig ismételnétek. Megtanuljátok, hogy lemondás nélkül is lehet időt szakítani arra, amit igazán szeretnétek.

Az első előadás címe: Vigyázz, kész, nyár!
Ideje: 2020. február 29. 14-18 óráig
Helyszín: Lidó Fitness III., Nánási út 67.  

Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: 
onodizsofia@gmail.com
+3620770 9318 vagy https://facebook.com/events/s/fitt-elet-egeszseg-eletmodvalt/219111679122546/?ti=as

Onodi Zsófia
személyi edző, rehabilitációs tréner