2015. április 10., péntek

ÁLLATLESEN BUDAPESTEN

Beköszöntött a rég várt tavasz, és szabadba csalogat a napsütés. Ha nem szeretnénk sokat utazni, de természetközeli élményre áhítozunk, akkor érdemes elruccanni Közép-Európa egyetlen mackószentélyébe, ahol 42 barnamedve, több mint két tucat farkas él nyugalomban. A macikat etetni is szabad!!
Macipark, Veresegyház, Patak u. 39.



Budapestről sem kell elmenni, ha kirándulni szeretnénk, mert a Margitsziget nemcsak futásra, bringóhintózásra, játszóterezésre alkalmas, de állatlesre is. Az állatok nézegetése mellett a kicsik pónilóra is ülhetnek a hét minden napján, és ide még biciklivel is jöhetünk!!
Budapest, Margitsziget

A Petneházi Clubban minden adott egy remek, tavaszi nap eltöltésére. Egyéni és családos lovaglásra is vállalkozhatunk, szakavatott segítőkkel, és érdemes a gyerektáborok felől is érdeklődni, mert számos izgalmas programmal várják a kicsiket és nagyobbakat egyaránt.
Budapest, 1029 Feketefej u. 2.

Nem hagyható ki a felsorolásból Európa egyik legszebb építészeti műemlékeit őrző Állatkert sem, ami az 1800-as évek óta várja látogatóit. Több mint 1000 faj él itt csodálatos környezetben, pl. a kontinens legnagyobb flamingócsapata, és mindenképp nézzük meg a frissen érkezett koalákat is.
Budapest, 1146 Állatkerti körút 6-12.

Én ezen a hét végén a koalákra szavazok. Jó pihenést mindenkinek!

Pápai Ildikó
életvezetési tréner