2015. április 23., csütörtök

HOVÁ MENJÜNK HÉTVÉGÉN?

Az időkép előrejelzése szerint, szombat-vasárnap 25 fok körüli, kora nyári hőmérséklet várható, és még eső sem fogja zavarni a szabadtéri programokra látogatókat, amelyekből ezen a hétvégén is akad bőven:

Szabadtéri Matinészínpad várja a családokat a Margitszigeten, a FŐKERT-napon április 25-én, ahol délelőtt 10 órától este hatig, bábszínházzal, zenés-táncos foglalkoztatóval, mesekoncertekkel szórakoztatják a család legfiatalabb tagjait.



Ismét Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben, ahol ezúttal a madarak fészkelési szokásairól, a méhek életéről, az erdők-mezők védelméről és a sarkvidék veszélyeztetett állatairól hallhatnak a gyerekek és a kíváncsi felnőttek, április 25-26-án.

A kicsit idősebbek sem panaszkodhatnak, hiszen tele a város látnivalókkal. Aki lemaradt a karácsonyi vásár hangulatáról, bepótolhatja a Budapesti Tavaszi Vásáron a Vörösmarty téren. Kézművesek, iparművészek, dizájnerek és tradicionális, kézműves élelmiszer készítők portékáit lehet megcsodálni és megvásárolni. Lesz játszóház, gasztronómiai ízkavalkád, kenyérsütés, és minden, ami egy kellemes tavaszi kikapcsolódáshoz szükséges. És jó hír, hogy már fagyizni is lehet!

Ne maradjatok otthon!!