2015. október 21., szerda

MOSOLYKA FILMET KÉSZÍT! - HOGYAN?

"Mosolyka" - bájosan hangzó becenév, miközben egy 27 éves lány szívbemarkoló sorsa bújik meg a név mögött.
Ha még nem hallottál volna róla, ő Hozleiter Fanny, 
mozgássérült író, blogger, és most már filmkészítő is.

Alig másfél évesen izomsorvadást diagnosztizálnak nála, és a szülők drámai küzdelme és a sok-sok kezelés ellenére, 5 évesen kerekesszékbe kerül, majd 12 évesen elveszíti imádott édesanyját. 15 esztendősen kerül a kezébe egy zárójelentés, melyből megtudja, hogy orvosai szerint már túl van élete felén. Ezek a tragikus pontok egy felnőtt ember számára is szinte feldolgozhatatlanok, de Fanny döntött.

Eldöntötte, hogy élete hátralévő részét igyekszik örömmel, pozitív életszemlélettel, élményekkel kitölteni. 
Még gimnazistaként elkészíti honlapját, aminek a "Mosolyka" nevet adja. Érettségi után előadásokat tart a kerekesszékes emberek életéről, elkezd blogot írni. 
Remek humoráról és őszinteségéről híres oldala:
-Mosolyka - kerekesszékkel a világ!- blog, 2012-ben
GOLDENBLOG díjat nyert!
Blogbejegyzéseiből később könyv jelenik meg: Te döntesz címmel. Írásaival azt üzeni, hogy pozitív hozzáállással, a legnehezebb helyzeteken is átsegíthetjük magunkat. A könyv, 2014-ben bestseller lett!  Ebben az évben Fanny férjhez ment, és Sándor ihlette második könyve, a Lélekkód is megjelent.
És Fanny nem áll meg!!!
Első filmjére készül, aminek a PILLANATCSILLAG nevet választotta. Miért? Mert a film azokról a pillanatokról szól, amiért érdemes élni, élnünk! 
"Az alkotás életben tart!"- mondja Fanny mosolyogva.
Ez az alig felnőtt, fiatal lány példakép, etalon mindannyiunk számára hitből, kitartásból, emberségből.
Ha hiszel az életben, hiszel a film küldetésében, akkor kérlek támogasd a megszületését. Fanny is erre kér bennünket, és hogy ha csak egy picivel tudsz hozzájárulni a filmhez, már az is komoly segítség lehet a számukra. Többféle támogatói "csomag" közül lehet választani. 
Még több információ a filmről, és a csomagokról:
www.igg.me/at/mosolyka

Köszönjük!