2016. január 21., csütörtök

MESEMÚZEUM, SÜTITÚRA ÉS MÓKUSOK

Kiváló családi program lehet egy kézműves foglalkozás, a
MESEMÚZEUMBAN, ahol Farkas Réka iparművész segítségével együtt alkothatnak kicsik és nagyok. A múzeum programjai között állandó-és időszaki kiállításokat, bábelőadásokat, vetítéseket is találunk, érdemes böngészni az oldalukat. 
A hétvégi programra 2016.január 23-án, 11 órától várják a családokat!
Cím: Budapest, 1013 Döbrentei u. 15.
mesemuzeum.hu


A januári hidegben naponta vágyunk valami hangulatjavító finom falatra, és most itt az alkalom, hogy megkóstoljuk Budapest néhány újhullámos cukrászdájának kínálatát. Nem kell mást tennünk, mint a Budapest Cake Túra egyik cukijában bérletet szereznünk, majd végigjárni a túrában szereplő helyeket,és hat pecsét összegyűjtése, és a különleges desszertek megkóstolása után visszatérni oda, ahonnan elindultunk, és ahol a pecsétek bemutatása után vendégül látnak bennünket. A túrában résztvevő cukrászdák:
Chez DodoDynamobake,Édesem,Zazzi,Édes Sári,Édességlabor



Hová menjünk moziba?- a kérdés most valóban aktuális, mert a hét mozikínálata igazán sokszínű. A Bem mozi "westernfesztiválján" bemutatásának 50. évfordulójára
 Sergio Leone klasszikusát a Jó, a Rossz és a Csúf című filmet nézhetik meg a műfaj rajongói.
Kern András legújabb rendezése a Gondolj rám! c. film is a héten került a mozikba,
és a szintén "klasszikusnak" számító családi vígjáték egy újabb gyöngyszeme, amiben a három, már jól ismert éneklő mókus keveredik újabb kalamajkába: Alvin és a mókusok - A mókás menet, csak mókus rajongóknak!
Port.hu