2016. május 5., csütörtök

PROGRAMOK HÉTVÉGÉRE PESTEN ÉS BUDÁN

Nyarat idéző fesztiválhangulat költözik Budapestre a hét  végén! "Üvegtigris" rajongóknak kihagyhatatlan program a 
Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show!
Egy helyen lesz látható több kibérelhető, minőségi, nagyon trendi és önálló mozgásra képes vendéglátó jármű, amelyekből megkóstolható lesz a hazai "utcakaják" színe-java. Természetesen a lovak sem maradnak ki a programból, május 6-8 között őket is látni lehet a Kincsem Parkban.
Budapest,  1101 Albertirsai út 2-4.

Napfényes borozgatásra hív az idei Rosalia Fesztivál, ahol több mint 50 borász kínálja borait, pezsgőit a látogatóknak a Városligetben. A Jazzy színpadon minden este koncertek, vasárnap egész napos gyerekprogram várja a családokat!
Budapest, 1146 Városliget


Madarak és Fák Napja lesz a Kazinczy utcában május 7-én, ahol  a romkocsmáiról híres utca minden vendéglátóhelye készül valami meglepetéssel!! 
Budapest, 1075 Kazinczy utca

Pénteken Péterfy Bori, vasárnap Halász Judit koncert várja a látogatókat az Óbuda Napja 2016 rendezvénysorozaton! Nemcsak a Szentlélek téren, de a Kobuci Kertben, Békásmegyeren és Csillaghegyen is  sok, színes program várja a családokat, köztük az Alma együttes, Anna and The Barbies, Demjén Ferenc, és rendőrségi bemutató, bohócműsor, gasztronómia és sok más is látható lesz május 6-7-én!

Aki tavaly lemaradt róla, idén ne hagyja ki a május 8-i Fagyinapot! Ez a dátum a magyar kézműves fagylalt napja, és azt hiszem minden korosztály számára piros betűs ünneppé növi ki magát! Ezen a napon országszerte, szinte minden fagyizó és cukrászda féláron kínálja választékát!!