2016. szeptember 15., csütörtök

ÉDES HÉTVÉGE SZÍNHÁZAKKAL, VÁGTÁVAL ÉS VONATOKKAL

Nincs ok szomorkodni az elmúló nyár felett, hiszen a budapesti ősz olyan sokszínű programkínálatot nyújt, hogy már ezen a hétvégén is bőven lesz miből válogatni.
Például csokoládé-és édességünnep a Bazilika előtti Szent István téren, ahol idén VI. alkalommal rendezik meg az ország különböző pontjairól érkező tradicionális és új édességek promenádját. Az ide ÉDES NAPOK látogatása ingyenes, és a nassolni valók mellett zenés,-és gyermekműsorok is láthatóak lesznek.
2016. szeptember 16-18.
www.edesnapok.hu


Az idei SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA már napközben elkezdődik, hiszen erre a napra  autómentessé válik az Andrássy út, és az Operaház előtti kivetítőn több előadásból is részleteket láthatunk. Harminc színházban, több száz programot kínálnak, mindezt egy karszalag megvásárlásával élvezhetjük. A választásban a rendezvény honlapja segít:
www.szinhazakejszakaja.hu

Ha még nem tudjuk, hová vigyük a gyereket, ha esni fog az eső, akkor a MINIVERSUM remek választás. Az 1200 méteres vágányhálózaton futó vonatok Magyarország-Ausztria-és Németország legszebb tájait idéző terepasztalon zakatolnak végig. A minivilágot ebben a formájában csak ezen a hétvégén láthatjuk.
Budapest, 1061 Andrássy út 12. 
Nyitva: Sz: 9-21.00 V:9-19.00 óráig


A magyar lovashagyományokra épülő, történelmi hangulatú lovasversenyt nemcsak mi, de a turisták is tátott szájjal nézik, hiszen a nagyszabású rendezvényen nemcsak a lovak teljesítménye, de a huszáregyenruhát viselő, lovassportot kedvelő és űző honfitársaink küzdőszelleme is figyelemre méltó. NEMZETI VÁGTA
 2016. szeptember 16-18. Budapest, Hősök tere



Tartalmas hétvégét mindenkinek!