2017. március 9., csütörtök

HARISNYÁS PIPPI, ORCHIDEÁK, VEGÁN PIAC HÉTVÉGÉRE

Aki olvasott már svéd gyerekverseket, az tudja, hogy mennyire bájosak, szenvtelenek és mindig aktuálisak.
 Astrid Lindgren meséje, a Harisnyás Pippi, vörös copfjaival, különleges barátaival és varázslatos kalandjaival most megelevenedik a Pesti Magyar Színház színpadán.
2017. március 10., 11-én két időpontban is megtekinthető.
pestimagyarszinhaz.hu
www.jegyek.hu

Aki szereti az orchideákat rossz ember nem lehet, de akármilyen jól igyekszünk gondozni őket otthonunkban, nem mindig koronázza siker a növény  fejlődését. Hogy miképp őrizhetjük meg, ennek a csodálatos növénynek a szépséget lakáskörülmények között, arra is választ kapunk az idei
Orchidea Kiállításon, ami a Vajdahunyadvárban lesz megtekinthető.
2017. 03. 9-12-ig
www.programturizmus.hu

Összművészeti sorozat indult a Nemzeti Galériában  7-12 éves korú gyerekek számára. A program bábszínházi formanyelv segítségével értelmezni segíti a képzőművészeti alkotásokat, egyúttal megkedvelteti a gyerekekkel a múzeumba járást.
A Mini Textúra programjai 2017. március 11-én két időpontban lesznek.
www.gyerekprogramajanlo.hu

A belvárosi, hétvégi piacok hangulata semmi máshoz nem hasonlítható, legyen szó antik bútorról, bolhapiacról vagy gasztronómiáról. A vegán, és vegetáriánus táplálkozás hívei számára egyfajta közösségi tér nyílik az Anker't-ben vasárnap. Zöldség-gyümölcspiac, főző workshopok, beszélgetések várják a kilátogatókat, akik megismerkedhetnek Steiner Kristóf különleges, ám annál egyszerűbb receptjeivel is.
2017. 03.12. 10-18 óráig, Budapest, 1061 Paulay Ede u. 33.


Kellemes, tartalmas időtöltést!