2017. szeptember 14., csütörtök

ÉDESSÉG PROMENÁD, VÁGTA, SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA

Jól esne egy kis édesség ebéd után? 
Nem kell messzire menni, csak a főváros legszebb teréig, ahol hétvégén a cukrászdák és édesség manufaktúrák kitelepülésén kóstolhatjuk meg csokoládé-és süteménycsodáikat, az idei ÉDES NAPOK rendezvényen.
2017. 09.15-17. Budapest, VI., Szent István tér, Bazilika előtt


A kerek születésnap alkalmából, a 10.Nemzeti Vágta most még több programmal készül. A lovasversenyek mellett például szabadtéri táncház, országkonyha, huszártábor és szombat este egy különleges Tüzes Vágta várja a kilátogatókat! Belépődíj nincs!!
2017. 09.15-17. Budapest, Hősök tere


Utcafesztivál a "bulinegyedben"! A Sétáló Kazinczy utca szervezőinek egyik üzenete, hogy a VI., kerület emblematikus utcája, mennyivel élhetőbb lenne, ha sétálóutcát varázsolnánk belőle? Egy napra lezárják az autósforgalom elől, és lesz jótékonysági vásár, főzés, utcazene, gyerekprogramok!!
2017. 09.16. Budapest, VI., Kazinczy utca


Idén sem maradhat el a nagy népszerűségnek örvendő,
Színházak Éjszakája.  35 színház várja közönségét hajnali egy óráig, a részletes programot és karszalag vásárlási lehetőséget ITT találjátok: szinhazakejszakaja.hu



Néhány éve éledt fel a XI., kerület Bartók Béla út, hajdan izgalmasan pezsgő, kulturális élete. 
Karinthy és kortársai kedvenc kávéházának  köszönhetően idén 2. alkalommal ünnepli az őszi szezonkezdést a HADIK Utcabál. Idén fiatal, kortárs írók és zenészek veszik birtokba a kávéház előtti teret.
2017. 09.16-17. A program ingyenes!!
Budapest, XI., Bartók Béla út 36.



Kellemes szórakozást!