2017. szeptember 7., csütörtök

SZÍNHÁZI ÉVADNYITÓ FESZTIVÁLOK, BORÜNNEP ÉS CSALÁDI NAP

Ki mondta, hogy az ősz unalmas?
Színházrajongók nagy örömére évadnyitó fesztivállal készül több, budapesti színház is. Az Örkény Színház egész napos szabadtéri rendezvénnyel, felnőtt-és gyerekprogramokkal várja a kultúra, és az élhető város iránt elkötelezetteket. 
Az Örkény Kert igazi fesztivál hangulatot teremt a belvárosban, többek között a  színház művészeinek közreműködésével.
2017. szeptember 9. 10-22 óráig,  Budapest, VII., Madách tér a program ingyenes!


Víg(családi)Nap a főváros egyik legpatinásabb színházában, ahol már hagyomány, hogy a nézők ilyenkor bejárhatják a kulisszákat, közös fotót készíthetnek kedvenc művészükkel, bepillanthatnak egy főpróba titkaiba, és megkóstolhatják a  a színház művészeinek saját receptjeiből készült "vígsütit"!
2017. szeptember 10. 12-18 óráig jegyek 500Ft-os áron
Vígszinház Budapest, Szent István krt. 14.


Európa legszebb borünnepe, a Budavári Borfesztivál. A közel 200 hazai és külhoni borászat nedűit gazdag zenei és gasztro kínálat mellett kóstolhatjuk meg, remek hétvégi program, csodálatos panorámával.
2017. szeptember 7-10-ig Jegyár: 2.500.-Ft


Különleges családi piknik lesz a belvárosban, ahol a vadregényes magyar erdők értékeit és az erdészek izgalmas munkáját ismerhetjük meg. A helyszínen bábszínház, állatbemutató, és népzenei koncertek várják a kíváncsiskodókat.
2017. szeptember 8-9. Az Erdővarázs program ingyenes!


Az egyik legszebb, és sikeres múltjával-jelenével népszerű sportág, a vívás szerelmesei találkozhatnak hétvégén a Nemzeti Múzeum lépcsőjén és kertjében, ahol közel ötszázan fognak ízelítőt adni a vívótechnikákból. Lesz sportágbemutató és flashmob is, a Vívás Világnapján!
2017. szeptember 9. A program ingyenes!



Tartalmas hétvégét, jó szórakozást!!
további programokért:
gyermekprogramajánlo.hu
utazzitthon.hu
welovebudapest.com