2017. november 16., csütörtök

GYÓGYÍTÓ KORTYOK, PROGRAMOZOTT VÍZZEL!

A víz csodákra képes. Ha csak arra gondolunk hogy reggel, ébredés után egy pohár, tiszta víz, beindítja egész szervezetünket, aktiválja belső szerveinket! De hogy ennek a folyadéknak hányféle jó tulajdonsága létezik, arra ritkán gondolunk, pedig számtalan információt is hordoz!


A víz üzenetei
a címe Dr. Masaru Emoto, japán professzor könyvének, aki már többször járt Magyarországon is, és az első vízkristályképet 1994-ben készítette. Eredményei azt mutatták, hogy  a zene, a szavak, az írásjelek és az imák befolyással bírnak a vízkristályok szerkezetére. A víz tehát látható módon befogadja és megtartja a kapott információkat, és nemcsak direkt hatásokra, de gondolatokra, érzelmekre is reagál. Emoto szerint a gondolat rezgés, a rezgés forma, a forma pedig vízkristályalakzat képében mutatkozik meg. A vizet az elektroszmog azonban súlyosan károsítja, pl. a mikrohullámúban melegített víz nem mutat kristályokat, a mobiltelefon vagy számítógép mellett tárolt víz pedig egy összezavarodott struktúrát vesz fel. 
Berndt H.Kröplin, német professzor japán kollégája munkássága nyomán az elpárolgó vizet fotózta sötét látóteres technikával és megállapította, hogy ugyanaz a víz eltérő mintákat mutat, ha különböző emberek cseppentették azokat.


Az emlékező víz
A víz nemcsak az információ tárolására, de annak továbbadására is képes. Hogyan? A Föld atmoszférájának alaprezgési értéke 7,83 hertz, ez az érték az ún. Schumann rezonancia, a Föld saját elektromágneses frekvenciája, és ami megegyezik az emberi agy 7-12Hz-es alfa-théta hullámainak rezgésszámával. (Ezt a jelenséget Nikola Tesla már 1905-ben felfedezte.)
A víz tehát ezt a frekvenciamintát veszi fel körforgása során. Az ember, de valójában minden élőlény a vízmolekula frekvenciájával rendelkezik, egyszerűen azért, mert testtömegének legnagyobb részét víz alkotja.

Víz energetizálása
Fent említett tulajdonsága révén képes felvenni színek, hangok, szavak rezgését, ezért gyakran mantrákkal, festett mandalákkal vagy imákkal, esetleg speciális kristályokkal, féldrága-,vagy drágakövekkel, de  egyéb energetikai módszerekkel is erősítik a vizet például prana nadival, reikiviel.
Hogyan lássunk hozzá:
1. Mindig tiszta vizet használjunk, lehet forrás-ásvány-és csapvíz is, utóbbi forralt, hűtött állapotban.
2. Az energetizálást a színekkel kezdjük.
3. Válasszunk egy tágas, zárható dobozt, ez lehet papír, műanyag és üveg is, tisztítsuk ki alaposan.
4. A dobozt béleljük ki egy színes papírral, ha mediterrán színt választunk, akkor aktívabb, ha sötétebb színeket, akkor nyugodtabb hatást érhetünk el.
5. Ha ügyesek vagyunk, a doboz falát bélelő papírra festhetünk mandalát is.
6.A vizet üvegedényben, de akár műanyag flakonokban is betehetjük a ládába, és érdemes imákat, ajánlásokat írni rájuk.
7. A vizet lehetőleg ne újhold napján, hanem már növekvő holdnál tegyük a dobozba.
8. Energetizáló dobozunkat egy tiszta, nyugodt helyiségbe tegyük, ne érjék negatív hatások pl. kiabálás, egyéb zaj.
9. A flakonokat minimum 3, de inkább 7 napig hagyjuk a ládában.
Az így energetizált víz 3-5 napig fogyasztható. A rezgések az első napon a legerősebbek, ha már nincs a helyén, lekerül róla az "üzenet", akkor hatása szép lassan csökken.
Az így energetizált víz gyógyteának is kiváló, természetes, hosszú távú, mellékhatások nélküli gyógymód!

Akinek nincs ideje ilyen precíz kivitelezésre, az se csüggedjen, mert számos felületen elérhetők már nagyon szép, szimbólumterápiás alátétek, célzottan vízprogramozáshoz!

Pápai Ildikó
életvezetési tréner

források: 
harmonet.hu
lelekutfejlodes.hu
vitalizal.hu
Természetgyógyász magazin