2018. július 26., csütörtök

CSALÁDI PROGRAMOK HÉTVÉGÉRE

Az időkép valódi strandidőt jósol hétvégére, de akik nem jutnak el vízpartra, azok is számtalan program közül válogathatnak, például a Nem Adom Fel Kávézó
Terasz nyitó partiján péntek este!
Az első, fogyatékkal élő emberek által alapított kávézó, ahol sérült és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, ezúttal muskátlis terasszal, és zenével várja a vendégeit.
2018. július 27. péntek 10-20 óráig!
nemadomfel.hu




Fennállása óta nem vitt még sötétedés után utasokat a Zugligeti Libegő, de július 28-án, szombaton erre készülnek az üzemeltetők. Az időpont a július végi-augusztusi csillaghullás idejére esik, ezért az utazás még izgalmasabb lesz!!
2018. július 28. 20 órától
bkk.hu




A Margitszigeti Szabadtéri Színpad előtti platánfák alatt életre kel a mesevilág. Fabók Mancsi Bábszínháza A hallhatatlanság országáról fog mesélni, és a műsor után interaktív meseszínpad várja a gyerekeket, már 3 éves kortól!
2018. július 28. 10.30-tól, a program INGYENES!!!
gyerekprogramajanlo.hu



Már hétfőnként is látogatható a Frida Kahlo-kiállítás, a Magyar Nemzeti Galériában. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel hétfőnként is megnyitják a kapukat a látogatók előtt. A sok évvel halála után világhírűvé vált, mexikói festőnő népszerűsége az egész világon töretlen, most itthon is láthatjuk munkássága gyöngyszemeit!
2018. július 7-november 4-ig.
mng.hu



Tartalmas, szép hétvégét!!