2018. szeptember 21., péntek

EZ A HÉTVÉGE A KREATIVITÁSRÓL SZÓL!

Elsősorban az ARC kiállítás ürügyén, ami 2000 óta a szabad gondolatokat, véleményeket igazán fantáziadús formában bemutató, közéleti, képkulturális esemény! Bárki pályázhatott,  a legkreatívabb ötletek kerültek kiállításra! Az idei téma:
UNFAKE! - vagyis Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!!
A kiállítás helyszíne ezúttal Zugló, az Örs vezér útja, ami a Metró végállomástól kb. 6 perc séta. 
Megtekinthető 2018. szeptember 21-29-ig. INGYENES!Egyre többen vagyunk, akik "mentesen" táplálkozunk, valamilyen ételintolerancia miatt, de akár azért is, hogy megkíméljük szervezetünket a káros anyagoktól. A "Csak a Mentes" csapata sok éves tapasztalattal a háta mögött, már évente két vásárt is is rendez, ahol a mentes termékek legjavát vonultatják fel, és bemutatják azokat a hazai vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb és legjobb termékeit gyártják!!
CSAK A MENTES-ŐSZI VÁSÁR szeptember 22-23.
 Duna Palota, Budapest, V., Zrínyi u. 5. 
A belépés DÍJMENTES!Utcafesztivállal nyitja meg az őszt a Kazinczy utca. A programok a Dohány és Király utca közötti szakaszon várják a családokat, kizárólag autó nélkül!! 
A SÉTÁLÓ KAZINCZY keretén belül a környéken  található éttermek, kávézók és romkocsmák kínálata parádés: zene, minden korosztálynak, színház, kézműveskedés, főzés, és még sok minden más!!
Budapest, VI., Kazinczy utca  szeptember 22.további programok:
gyermekprogramajanlo.hu

programturizmus.hu


Szép hétvégét mindenkinek!!!