2018. szeptember 27., csütörtök

KI MONDTA, HOGY AZ ŐSZ UNALMAS?

Bekuckózni egy puha, meleg takaróval, gőzölgő teával és roppanós keksszel kényelmes fotelünkbe vagy kanapénkra, majd átadni magunkat az olvasás meghitt, léleksimító hangulatának.... ilyen az ősz. No, és olyan is, amikor elmegyünk a hozzánk legközelebb eső könyvesboltban, ahol az Olvasás Éjszakája programjai zajlanak.
Könyvbemutatókkal,  mesematinéval, interaktív beszélgetésekkel várják már kora délutántól másnap hajnalig a könyvek kis-és nagy rajongóit a programban szereplő üzletek. Az esemény ingyenes!
2018. szeptember 29. 14-23.50-ig Budapesten és vidéken!
boltok listája: olvasasejszakaja.hu
libri.hu




Utcafesztivál nélkül sem telik el hétvége a fővárosban, ezúttal a Ráday korzó elevenedik meg, és számos gyerekprogrammal várja a családokat. A  kínálatban lesz zene a Borsa együttessel, képfaragó műhely,  társasjáték és játszóház a Ráday Gémklubban, papírvirág hajtogatás és ingyenes beiratkozás a könyvtárba! A teljes program ingyenes!
2018. szeptember 28-29. 10 órától
további programok:radaykorzo.hu



A Kutatók Éjszakáját sem érdemes kihagyni ezen a  hétvégén, mert az Európa-szerte megrendezett, ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítését célozza meg, országszerte 260 helyszínen, több mint 2600 programmal!
részletes programok és helyszínek: kutatokejszakaja.hu



A meserajongó felnőttek és gyerekek számára lehet csalogató a Magyar Népmese Napja a Tabánban, élő mesével, zenével, és családi hétpróbával.
2018. szeptember 30-án.  A program ingyenes!




Szent Mihály Napi Népművészeti Fesztivál várja  a családokat a Skanzenben. Többek között mesterségek bemutatója, családi ügyességi játékok, gyermekszínház, és táncház  is lesz az izgalmas kínálatban!
2018. szeptember 29. 9 órától 19.30-ig
Szentendre, Sztradovai út




 tovább budapesti és vidéki programok:
programturizmus.hu
gyermekprogramajanlo.hu


Tartalmas hétvégét mindenkinek!