2015. december 3., csütörtök

MIKULÁSFALVA IDÉN IS NYITVA!

Nagykarácsony, azaz Mikulásfalva fesztiváli hangulattal készül a hétvégére. A Mikulásháznál szarvasok, csere-bere ajándékládika, különleges büfé, és természetesen maga a Mikulás várja a gyerekeket! Aki esetleg nem jutna el Mikulás napján, annak jó hír, hogy a programot egészen december 22-ig láthatja a közönség!


A vájtabb fülű óvodások és kisiskolások Szalóki Ági koncertjén várhatják a Mikulást az énekesnővel együtt, 2015. december 5-én, a Marczibányi Művelődési Házban, (Bp. II., Marczibányi tér 5/a.)

2015.december 6-án,  az Alma együttes zenéjére érkezik a fehér szakállú, délelőtt 11 órakor, a Budapesti Kongresszusi Központban (Bp. XII., Jagelló út 1-3.)


A Várkert Bazárban december 6-án, vasárnap, 16 órakor ingyenes Mikulás-műsorral várják a családokat, ahol minden apróság mikuláscsomagot kap. A délután különlegessége, hogy a gyerekműsort 18 órakor gyertyagyújtás és a Virtuózok zenéje követi zárásig.
Európa tíz legszebb vására között emlegetett Vörösmarty téri kavalkád idén több újdonsággal készül. Például az ASAP, alkotócsoport által felállított "Malacok húzta szánkókaraván", kézműves gyerekprogramok a fűthető faházban, és természetesen december 6-án délelőtt a finn Joulupukkival, délután pedig a "magyar" Mikulással találkozhatnak az arra sétáló gyerekek!



Idén már december 4-én, 16 órakor, a 2-es villamos vonalán indul adventi útjára a budapesti "Csillamos", érdemes az ünnepi fényben fürdő belvárost a fényvillamoson utazva megcsodálni!

További adventi programokat lásd: www.karacsonyszeretlek.hu