2016. január 6., szerda

Újévi hírek

BUÉK Mindenkinek!

Új év, új élet, ahogy mondani szokás. Ennek jegyében elkészítettem az idei listámat, miket fogok vagy legalábbis tervezek jobban csinálni majd az év során.
Többek között szerepel rajta, hogy nem hanyagolom el annyira az írást, gyakrabban fogok jelentkezni. De semmi becs szó, meg tuti, abban nem hiszek már ennyi év múltán -ismerve jómagam-, csupán a szándékomat fejezem ki és próbálom szem előtt tartani. A többit a sors szeszélyére bízom nagyvonalúan.


A fogadalmon túl, mégis csak két lábbal állva a földön, rátérnék a hasznos információkra. Legjobb hír, amivel szolgálhatok, hogy meghosszabbították egy újabb évvel a Dagály nyitva tartását, úgyhogy várható második félév is a tanévben, meg természetesen nyári tábor. Utóbbival kapcsolatban, februárig megosztom veletek a főbb információkat. Természetesen lesz előfoglalási és részletfizetési lehetőség, jelentős kedvezményekkel társítva. 

Örömmel jelentem be, hogy kibővítettük a káposztásmegyeri tornatermünket, most már két teremben tudjuk fogadni a gyerekeket. Január és február hónapban ingyenes mozgásfelmérésre lesz lehetőség - előre egyeztetett módon-, aki szükségét érzi, látogasson ki hozzánk, várjuk szeretettel. Ha az ismerős körben hallanátok ilyen irányú érdeklődést, kérlek vigyétek hírünket.

Májusban szeretnénk egy családos kiránduló napot szervezni, számháborúval, kincsvadászattal és miegymással, ha szabaddá tudnátok tenni magatokat és volna kedvetek csatlakozni, az nagyszerű lenne.
Júniusban pedig szokás szerint szezonzáró versennyel búcsúztatjuk a tanévünket, arra is várunk kicsiket és nagyokat egyaránt, függetlenül a tudásszinttől.

Sikeres, de legfőképpen nyugis, boldog új évet kívánok nektek,

Mika