2016. június 23., csütörtök

FESZTIVÁLOK, MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA, FOCIFIESTA A HÉTVÉGÉN

Néhány éve megszokhattuk, hogy Budapest nyáron fesztiválvárossá változik. Idén sincs ez másképp, és a rendezvények többsége már nemcsak a hétvégére korlátozódik.
A Gold Beer Fest hatnapos programjában az ízletes kézműves sörök mellett kalandpark, vidámpark, kiállítás és számos hazai előadó, többek között Tóth Gabi, a Unique, Copy Con, Belga és még sokan mások várják a fesztiválozókat a budapesti Hungexpo területén 2016. június 20-26-ig!


A magyar származású szabadulóművész, Houdini emlékét őrző múzeum nyílt a Várban, ahol a mester személyes ereklyéit tekinthetjük meg, és az Adrien Brody főszereplésével, hazánkban forgatott "Houdini" című filmet is. House of Houdini megalapítója David Merlini.
Budapest, 1014 Dísz tér 11.


Hurrá, ismét Múzeumok Éjszakája, és több mint 300 múzeum, kiállítóhely, közel 2000 programmal várja a látogatókat 2016. június 25-én!
A helyszínek közötti közlekedést elektromos kisautók segítik, melyekre megváltott karszalaggal lehet felülni!!


A Millenáris Park idén negyedik alkalommal rendezi meg a Hamburger Days-t, ahol színvonalas szakmai zsűri tartja rajta szemét a készülő burgereken. Idén, június 23-26-ig élvezhetjük a különleges szendvicseket.
Budapest, 1024 Kis Rókus u. 16-20.


A foci őrülteket pedig továbbra is várják a rajongói közösségi terek, a jó hangulat és a hideg sör!

KELLEMES HÉTVÉGÉT,
 JÓ SZURKOLÁST MINDENKINEK!!