2016. július 3., vasárnap

KERTMOZI ÉLMÉNY ÚJRAGONDOLVA

A margitszigeti kertmozi bezárásával hosszú évtizedekre száműztük a szabad ég alatti, összebújós mozizás élményét, de a közelmúltban  ebben is forradalmi változás következett be néhány lelkes, fiatal, mozirajongó  jóvoltából. A Kertmozi Truck projekt keretében működő "gurulós" vetítések mellett 2016. június  29-e óta már a Várkert Bazárban is működik mozi minden szerdán. A belépődíj 2.000.-Ft, amely tartalmazza a korlátlan pop-corn fogyasztást és pokróc kölcsönzést. A csodás panoráma mellett egy "fröccsözőnek" is örülhetünk, ahol a finom magyar borok mellett egyéb rágcsálnivalókat is kínálnak. Figyelem, első randinak is kiválóan alkalmas. A vetítések 21.15-kor kezdődnek.
Bp. 1013 Ybl Miklós tér 
www.varkertbazar.hu

Akár kutyusunkkal együtt is leheverhetünk a gyepre a Hajógyári-sziget kertmozijában. A belépő itt is Kettőezer Forint, a műsorról a következő linken tájékozódhatsz:
https://www.facebook.com/Kertmozitruck

Tetőtérmozinak is nevezhetnénk a Blaha Lujza téri, egykori Corvin Áruház tetején működő  Corvin Club-os vetítéseket. Ha épp nincs koncert, akkor biztosan van mozi, érdemes  tájékozódni a:
www.corvinclub.hu oldalon.


A Római-part nyáresti hangulatát senkinek nem kell bemutatni, bármelyik mediterrán tengerparttal vetekedhet kiülős helyek, és étel-italkínálat tekintetében. Az igazi "Dolce Vita" életérzést a Fellini Római Kultúrbisztro azzal is tetézi, hogy este még mozizni is lehet.
Budapest, 1039 Kossuth L. Üdülőpart 5.


Nyáron a gyereket sem kell korán lefektetni, és amíg ő mesefilmet néz, mi megihatunk egy hűsítő koktélt a
Tranzit Art Café teraszán, ahol szerdánként, este 19.00 órától a kicsiknek vetítenek filmeket. 
Bp. 1114 Bukarest u. 3.
gyerekprogramok.info/tranzit-kert-mozi

KELLEMES, NYÁRESTI  SZÓRAKOZÁST!!