2016. augusztus 4., csütörtök

VIGYÁZZ, KÉSZ, OLIMPIA! - ÉLD ÁT A SZENVEDÉLYT!

"Live your passion!" - "Éld át a szenvedélyt!" - mondja a hivatalosan XXXI. nyári olimpiai játékok jelszava!
Az augusztus 5-én induló,  idei játékok több okból is számos izgalmat tartogatnak, hiszen Rio de Janeiro az első dél-amerikai város, amely olimpiát rendezhetett, és rekordnak számító, 206 ország képviselteti magát, 306 aranyérmet, 28 sportág, 42 szakágában osztanak majd ki. 

Itthonról 159+1 sportoló utazott ki, legtöbben úszóink közül, de természetesen nemcsak tőlük várunk majd emlékezetes szereplést. A foci EB-hez hasonlóan az olimpia teljes ideje alatt is lesz "szurkolói központ", ahol együtt drukkolhatunk kedvenceinknek, vagyis átélhetjük a sport iránti szenvedélyünket, akár fiesta hangulatban!
Már a szombati nap eseménydús lesz, hiszen vízilabda "csúcsmeccsel" indítanak mieink a szerbek ellen. Ezen a napon szoríthatunk még az úszó Verrasztó Dávidnak, Hosszú Katinkának, a sportlövőknek, a tornász Hídvégi Vidnek, a wimbledoni páros döntős Babos Tímeának, és a vívó Szász Emesének is.
A Március 15-e térre felállított Szurkolói Központ 600 fő befogadására képes, de az óriási LED-falat a tömegek is jól láthatják majd. A belépés ingyenes, de regisztráció szükséges!
Az M4 Sport Csatorna többször élőben jelentkezik, de lesznek sportvetélkedők, és családi programok is.
A szurkoló zóna a nyári játékok ideje alatt 
hétköznap 15-23 óráig,
hétvégén 10-23 óráig tart nyitva!!


JÓ SZURKOLÁST MINDENKINEK!!