2017. április 6., csütörtök

ÓCEÁNOK - OLDTIMEREK -HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS ÉS FUTÁS HÉTVÉGÉRE

Már a tavaszi szünet előtti hétvégén is számos, izgalmas program közül válogathatunk, például egy titkos tengeri küldetés részesei lehetünk a Bűvös Óceán elnevezésű interaktív kiállításon. Egy képzeletbeli tengermélyi utazásra hívják a látogatókat, ahol egy különleges tengeralattjáró utasaként sosem látott, víz alatti tájakat barangolhatunk be, miközben folyamatosan fejtörők teszik próbára bátorságunkat és ügyességünket!
A kiállítás megtekinthető 2017. április 30-ig,
Magyar Mezőgazdasági Múzeum,
Budapest, 1146 Vajdahunyadvár (Városliget)

Oldtimerek Hétvégéje lesz a Vasúttörténeti Parkban, ami Közép-és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvénye, több mint 500 db kiállított járművel.  Idén még szépségversenyt is rendeznek a kiállított remekműveknek!
Felnőtt jegy: 3.500,- Gyermekjegy: 3.000.-Ft
Budapest, 1142 Tatai út 95.
Nyitvatartás: P  13-18, SZ-V 9-18.00 óráig
www.oldtimershow.hu

Nyakunkon a Húsvét, a sonkakedvelők nagy örömére! A Várkert Bazárban közel száz hazai kiállító kínálja majd az ünnepi asztalra valót, sonkát, kolbászt, tojást, csokoládét és még számtalan egyéb finomságot, amit a helyszínen meg is lehet kóstolni. Magyar Ízek Húsvéti Vásár
2017. április 8-9. 8-18 óráig a Várkert Bazárban

A 32. Telekom Vivicitta Városvédő Futás idei érdekessége, hogy a Magyar Telekom civil stratégiai partnerként, az Autistic Art Alapítványért fut egy jótékonysági futócsapattal szombaton, amelyben olimpiai-világ- és Európa bajnok sportolóink is rajthoz állnak, többek között Kammerer Zoltán, Ungvári Miklós, Gyurta Dániel, Cseh László.
A rendezvény, a harmincezer regisztrálóra való tekintettel idén két napos lesz.
A rajtok 10 órakor indulnak!
www.jougyekert.hu