2017. június 2., péntek

GYEREKSZIGET, PÜNKÖSDI KIRÁLYSÁG ÉS VÁSÁR HÉTVÉGÉRE

A hőmérő szerint egyértelműen bekúszott a nyár a kertek alá, de ha a vízpartra most nem jutnánk el, akkor is számtalan kellemes program közül választhatunk a hosszú hétvégén!
Itt van például a Generali GyerekSziget, ahol 1 hónapra játékparadicsommá változik a Hajógyári Sziget, és szombat-vasárnaponként csak a gyerekekről szól minden! 
Június 3-án már Halász Judit koncerttel nyit a program, de minden hétvégén más lesz a kínálat!
A programok ingyenesek!! 2017. június 3-25-ig 10-18 óráig
Óbuda, Hajógyári Sziget



Pünkösdi Vigasságokkal várják a városban maradókat a Budai Várban. A palota két teraszán néptánc találkozó, koncertek, kézműves-és gasztronómiai vásár várja a családokat! 2017. június 4-5. 
Budapest, I., Budavári Palota Halászó Fiú-és Savoya terasz

Aki a hamburgert szereti, rossz ember nem lehet, mondanánk a mai street food kínálatot elnézve, és ha kíváncsiak vagyunk, milyen szendvics fogja elnyerni a Best of Hamburger díjat, akkor nézzünk fel a Westend Tetőteraszára, ahol a burgerek mellett finom, kézműves sörök és jó zene várja az éhes városlakókat!
2017. június 1-4. Westend Tetőterasz 

Aki járt már a Káptalantóti piacon, sosem felejti az érzést, és  a valóban  házi készítésű rétesek, piték és szörpök ízét!  Érdemes lesz korán kelni, ha kíváncsiak vagyunk hasonlít-e a Római parton rendezett vásár a balatonfelvidékire, és ha  mangalica, szürkemarha kolbászokat, és a háztáji zöldséget, gyümölcsöt szeretnénk vásárolni!
2017. június 3. 8-14.00 óráig
Budapest, 1031 Nánási út 47-49.

A Tabánban idén is a gyerekeké a főszerep, és a Mesemúzeummal párhuzamosan zajlanak a pünkösdi programok, a Kolompos együttes, a Nefelejcs Bábszínház, Kovácsovics Fruzsina, és a Muzsikás együttes fellépésével.
2017. június 5. hétfő 9-19.00 óráig


Tartalmas, szép hétvégét mindenkinek!!
további programlehetőségek országszerte:
www.programturizmus.hu
welovebudapest.com