2017. június 8., csütörtök

VIGYÁZZ, KÉSZ, ITT A NYÁR!

Az eperszezon hamisítatlan jele a nyár beköszöntének. Ez az a gyümölcs, aminek ízét nem lehet megunni, és ezen a hétvégén a látványos eperlekvár főzésen, eperfagyin, tortán-és pálinkán át minden erről a közkedvelt gyümölcsről fog szólni, a Dunakanyar egyik legszebb településén,  Tahitótfaluban!
A három napos rendezvényen neves zenei előadók is fellépnek!
2017. június 09-10-11. Tahitótfalu, Eperfesztivál 

Nyári erdő, meseerdő, ahol a Jegenye völgy, és a Paprikás-patak tövében jelmezes, bábos mese epizódok válnak valóra, a közel 2 km-es meseösvényen, Solymáron!
Figyelem! kényelmes ruha, cipő, elemózsia szükséges az útra.
2017. június 11. Zöld Péter meseösvény
Jelentkezés a túrára, a Bailavidrum
 fb-oldalán:www.facebook.com/Bailavidrum

Hévíz mediterrán klímája, geológiai ritkaságnak számító tava, ahol egész évben lehet fürdeni, templomai és hangulatos sétányai,  már önmagában is remek kirándulásnak számítanak, de a város több, izgalmas programot is tartogat. A hétvégén különlegesen szép, veterán autó ritkaságokat láthatunk, a Lotus Therme Hotel 17 hektáros ősparkjában. A belépés 600.-Ft, 12 év alatti gyerekeknek ingyenes.
2017. június 10-11. Figyelem! Közönségnap és autó szépségverseny június 11-én, vasárnap!

Süsü, a sárkány, Mirr-Murr, a kandúr, Pom-Pom,  csak hogy a legismertebbeket említsük, Csukás István, Kossuth-díjas írónk tollából, aki múlhatatlan derűvel és szeretettel írja könyveit, nemcsak gyerekgenerációknak, de szüleik örömére is. Többek között vele is találkozhatunk a 
88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvhét rendezvényein, a budapesti Vörösmarty téren!! Vásár, dedikálás, és gyerekprogramok várják a családokat.
2017. június 09-10-11. 10-19 óráig!

Több mint tíz éve nem volt jég a budapesti cirkusz manézsában!! A Jégbe Zárt Cirkuszvilág-Antarktisz Gyermekei előadáshoz 12 500 liter vizet fagyasztottak le, hogy a kellő vastagságú jégtakarót biztosítani tudják. Aki látni szeretné a korcsolyázó zsonglőröket, bukdácsoló bohócokat, kézen korizó artistákat, az augusztus 27-ig megnézheti a Fővárosi Nagycirkusz műsorát!
www.fnc.hu

további családbarát programok a fővárosban és vidéken:
www.programturizmus.hu

Tartalmas, szép hétvégét Mindenkinek!!