2017. június 22., csütörtök

PROGRAM PROMENÁD FORRÓ HÉTVÉGÉRE

Csütörtöktől hétfő estig hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos. Aki teheti tartózkodjon vízparton, vagy árnyékos, hűtött helyiségben, hangzik a jó tanács, mert bizony ebben a melegben gyorsan felforrhat az "agyunk". 
A hétvége programjai sok változatosságot kínálnak, és hogy langyos nyári éjszakán milyen jó kiállításokat látogatni, az tudja, aki járt már a Múzeumok Éjszakáján. Idén több mint 300 kiállítóhely csaknem 2000 programja várja nyolc órán át a látogatókat, kiemelt helyszín idén Debrecen!!
www.muzej.hu



Egy fotókiállításon is lehűthetjük magunkat, mert a Capa Központban ismét világhírű fotográfus, Elliot Ervitt munkássága látható, akinek meghökkentő és hétköznapi pillanatokat visszatükröző képei teszik stílusát összetéveszthetetlenné.
Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ
Budapest, 1065 Nagymező u. 8.
2017. június 15-szeptember 10-ig látható
www.capacenter.hu



Aki már a magyar tenger mellett tölti a hétvégét, annak érdemes elugrani  Zamárdiba, ahol "az eleje teniszpálya, a hátulja uszoda" típusú, gigantikus amerikai verdákkal találkozhat.
Zamárdi V8 Nemzetközi Amerikai Autós és Tuning Találkozó
2017. június 22-25. Zamárdi Autós Kemping
www.programturizmus.hu



A tavaszi rendőrnap után itt az I. Országos Mentőnap!
Minden, ami a mentők munkájáról, az általuk használt eszközökről szól látható lesz a Városligetben. Az izgalmas bemutatók és programok mellett játékok, és koncertek teszik  igazi családi nappá!



Tartalmas hétvégét mindenkinek!!