2017. július 27., csütörtök

NE MARADJ OTTHON A HÉT VÉGÉN!

Izgalmasnak ígérkezik a hétvége, és nemcsak a vizes versenyek záróünnepsége révén. Mert ha víz, akkor miért ne csobbanhatnánk akár éjfélig is a 8. alkalommal megrendezendő Strandok Éjszakája programon!
A rendezvényben résztvevő fürdők listáját megtalálod:
www.furdoszovetseg.hu 
A Palatinus Strandfürdő gondolt a kicsikre is, ott egész nap, változatos, élménydús programokkal várják a családokat!!
Strandok éjszakája: 2017. július 28. 18-24  óráig


Balatonszárszón is a gyerekeké lesz a főszerep, ahol hetedik éve népszerű a Sárkányfesztivál. Ilyenkor Süsü érkezik sárkányhajón, és valóban minden a sárkányok, és a gyerekek körül forog egy héten át, koncertek, mese előadások, interaktív játszóház várja a kicsi és nagyobb Süsü rajongókat!
2017. július 29 - augusztus 5-ig!



Nagyszabású újjáépítésen esett át a Diósgyőri Vár az elmúlt években. Visszakapta egykori patináját és a megújult környezetben rendezik meg az ország talán legnagyobb történelmi játékát. A XVIII. Középkori Forgatag során valósághű lovag viadalok, fáklyás felvonulás, korhű udvartartás és vásárok várják a látogatókat.
2017. július 29-30.


A legendás óceánjáró történetét sosem lehet megunni, tudják ezt a Titanic Kiállítás szervezői is. 2007 után újra, de most háromszor nagyobb területen, több száz, eredeti műtárggyal, különleges látvány elemekkel hívják időutazásra a látogatókat, hiszen a modern technika segítségével még az óceán mélyén fekvő roncsokat is megidézik.
A kiállítás megtekinthető: volt VAM Design Center,
Budapest, VI., Király u. 26.
Időtartama: 2017. július 20 - december 31.




Kellemes időtöltést mindenkinek!!!