2017. november 30., csütörtök

NE CSAK BESZÉLJÜNK RÓLA: ADOMÁNYOZZUNK!

Évek óta hagyományosan december 1. és 22. között elindul a hazai segélyszervezetek, szeretetszolgálatok adomány gyűjtése. Az ország legnépszerűbb adománygyűjtő helyszíne a Mikulásgyár, ahol egy látványos sátorba vihetjük be azokat a holmikat,  ruhát, cipőt, játékot, tartós élelmiszert, amivel örömet szerezhetünk a mély szegénységben élő  családoknak. Az adományok a Vöröskereszt segítségével jutnak el a nélkülözőkhöz.


Gyűjtés az 56-osok terén, és a Lurdy Házban.
További információk: mikulasgyar.hu


Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba?
Csak rajtad múlik, ha részt veszel a Baptista Szeretetszolgálat  cipősdoboz akciójában. Te döntöd el, hogy kisfiúnak vagy kislánynak állítasz össze egy dobozt, de feltétlenül írd rá, milyen életkorú gyereknek szánod!
további információk:ciposdoboz.hu



Profi az adománygyűjtésben a célba juttatásban, és az ételosztásban az Ökomenikus Segélyszervezet is! Országos Adventi Pénzadománygyűjtésükhöz legegyszerűbben a 1353-as adományvonal hívásával járulhatsz hozzá!
további információk: segelyszervezet.hu



"Akár adsz, akár veszel - Mindenképpen jót teszel!" ez a mottója a CseritiPont adománybolt hálózatnak. Ezekbe a boltokba bárki,bármikor, bármit bevihet, ami mások számára még értéket képviselhet, és nagyon kedvező áron megvásárolhat. A boltok továbbá munkalehetőséget is teremtenek, csökkentik a felhalmozódó hulladék mennyiségét és szociális vásárlási lehetőséget biztosítanak a rászorulóknak.
Boltok listája: cseriti.hu



Adományozhatsz célzottan is. Például támogathatod a 
Bliss Alapítvány munkáját, ahol 1987 óta -Magyarországon egyedülálló módon - beszédképtelen és súlyosan mozgássérült gyermekeket tanítanak kommunikálni. Hozzájárulásoddal most négy, oktatást, fejlesztést elősegítő projekt megvalósulását támogathatod nagyon egyszerűen.
Látogass el az alábbi honlapra: blissalapitvany.hu/karacsonyi-adomanygyujtes