2018. január 12., péntek

KÜLÖNLEGES HÉTVÉGI PROGRAMOK MINDENKINEK!

Az igazi tél még várat magára, de a tea minden évszakban kiváló frissítő, egészség megőrző ital, erre fókuszál a Magyarországon először  megrendezendő TEA NAPJA esemény! 

A program bemutatja a teázás történetét, kultúráját, a legkülönfélébb teafajtákat, származási helyüket, elkészítési módjukat. Természetesen meg is lehet kóstolni és vásárolni a különlegességeket. 
Helyszín: Akvárium Klub 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
2018. január 14. 10 órától Belépő: 1.800,-Ft, ami a kóstolást is tartalmazza.

Az idei, első Lemezpiac várja látogatóit  a Dürer kertben! Bakelitekkel, kazettákkal, DVD-kkel, CD-kkel és sok egyéb érdekességgel találkozhat, aki január 14-én kilátogat.
Te is lehetsz eladó, foglalhatsz asztalt a 70/606-5000-es számon vagy az  info@lemezpiac.com címen.
Helyszín: Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.



Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát.
Ez a Játszóházprojekt! Fiatalok gyűlnek össze egy esti-éjszakai társasozásra, mert rájöttek, hogy a társasjáték a legjobb tudatmódosítószer!  Bárki becsatlakozhat!
Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ
Budapest, 1075 Király u. 11.


Családi nap a jégen! január 13-án, a Városligeti Műlyégpályán! Az egész napos programban Farkasházi Réka, a Buborék, az Alma együttes szórakoztatja a gyerekeket, két csúszás között  kézműves foglalkozások várják kicsiket és nagyokat, este pedig  Radics Gigi és Király Viktor ad koncertet!!

Évek óta nem jártam cirkuszban, de a karácsony erre is alkalmat teremtett, és abban a két órában újra gyerekké váltam! Tátott szájjal, elbűvölve bámultam a manézsban egymást túllicitáló művészeket! 
A cirkusz él, és megszületésének 250. jubileumi ünnepségének Magyarország ad otthont ezen a héten. A pazar nyitónapon már túl vagyunk, de a következő hetekben is látható lesz az exkluzív program néhány eleme a Fővárosi Nagycirkusz műsorán. Érdemes lesz jegyet váltani!!


Tartalmas hétvégét!

további programok:
welovebudapest.com
gyerekprogramajanlo.hu