2018. március 9., péntek

MESÉS-SZÍNES PROGRAMOK HÉTVÉGÉRE!

Hihetetlen, de igaz: Süsü,  a sárkány 40 éves!
A nézők először 1977 karácsonyán találkozhattak kedves, csetlő-botló alakjával, a Kóbor királyfival és a többi, jól ismert, szeretett bábfigurával. A zenés bábjáték forgatókönyvét Csukás István írta. A születésnap alkalmából igazi kincsekkel találkozhatnak gyerekek és felnőttek azon a kiállításon, ahol eddig még nem látott kellékeket, eszközöket, fotókat is bemutatnak. Sőt, a gyerekek fényképet készíthetnek Süsüvel, beülhetnek a királyi trónszékbe, jelmezbe öltözhetnek, megtanulhatnak bábozni és pillangót készíteni!
Az interaktív kiállítás május 12-ig látható!
Helyszín: Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhely
Budapest, 1088 Pollack Mihály tér 8-10.
mtva.hu



Itt a tavasz, itt az ideje színt vinni az öltözködésünkbe és az otthonunkba. A Kincsesbazár mindenkit vár, aki szereti a kézzel készített ékszereket, lakásdíszeket, gyerekjátékokat, kozmetikumokat.
2018. március 10. 10-14 óráig
Helyszín: Premier KultCafé Budapest,  VIII.,Üllői út 2-4. 


Vasárnap újra kinyitja kapuit az Óbudai Ásványbörze és Bonsai Kiállítás, hogy a pazar ásványok és a meseszerű, miniatűr fák és bokrok szerelmesei gyönyörködjenek, és persze vásároljanak is.
2018. március 11. vasárnap
Helyszín: Óbudai Kulturális Központ
1032 Budapest, San Marco u. 81.
kulturkozpont.hu



A vonatőrültek sem maradnak program nélkül, mert a 424-es vasútmodellező klub szervezésében Vasútmodell Kiállítás nyílik, ahová 0-99 éves korig mindenkit várnak, aki rajong a modellvasutak szépségéért.
2018. március 9-10-11.
Helyszín: Újpesti Ifjúsági Ház
1042 Budapest, István út 17-19.


További tartalmas programok:
gyerekprogramajanlo.hu


Kellemes hétvégét mindenkinek!!