2018. október 12., péntek

RAGYOGÓ HÉTVÉGE SOKSZÍNŰ PROGRAMOKKAL

Itt van az ősz, itt van újra..., és izgalmas kültéri programokat tartogat! Aki szereti a kürtöskalácsot, az most 27 stand kínálatából válogathat a Kürtöskalács Fesztiválon, ahol glutén-, laktóz-,tejmentes és fitnesz változatban is megtalálhatja az ízlésének megfelelőt! 


A programon a gyerekek lesznek a főszerepben, a Kolompos együttes mellet, Wolf Kati, Gubás Gabi és Szabó Győző is színpadra lép!
2018. október 12-14. XII., Gesztenyés kert"Öreg hegy nem vén hegy!"- mondják a Sas-hegy rajongói, ahol ezen a hétvégén Geotóp Napokat rendeznek, a Sas-hegyi Természetvédelmi Terület alapításának 60. évfordulójára. Az alkalomból vezetett túrákat, vetélkedőket, könyv-, ásvány-és kőzetbemutatót tartanak a Sas-hegyi Látogatóközpontban. A szervezők 0-99 éves korig mindenkit szeretettel várnak!
2018. október 13. Budapest, 1112 Tájék u. 26.A nagy múltú, patinás Párisi Nagy Áruház  az Andrássy út egykori ékessége 2018-ban tudományos játszótérré alakult át!
Szórakoztató, ismeretterjesztő kiállítások és interaktív játékok várják a családokat, a Future Parkban és a helyiség különlegessége, hogy szinte minden mozgásban van! Színek, hangok, fényfestés és sok izgalmas lehetőség várja a látogatókat!
Nyitva: H-V 10-20 óráig
Budapest, 1061 Andrássy út 39.további programok:
gyerekprogramajnalo.hu
welovebudapest.com


Derűs  hétvégét Mindenkinek!!!