2018. október 30., kedd

SZÜNIDŐZŐ CSALÁDI PROGRAMOK

Aki járt már a Veresegyházi Medveotthonban az tudja, hogy nappal is izgalmas hely, de hogy sötétedés után milyen meglepetéseket tartogat, azt október 31-én lehet kipróbálni. A "Halloween Rémes Este a Medveotthonban" programra jelmezes látogatókat várnak a szervezők, úgy a belépés INGYENES! Találkozhatunk szellemlovasokkal, boszorkányokkal, lesz zene, lángos és meleg tea a bátor éjszakázóknak!
2018. október 31. 17 órától


A játékgépek rajongói is nosztalgiázhatnak még ezen a héten, mert az ARCADIA Nosztalgia játékkiállítás a legnagyobb közép-európai seregszemléje az egykori fémdobozoknak. Több mint 300 játék várja a látogatókat a Dürer Rendezvényházban.
2018. november 2-4. Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.


Zseniális ötlettel állt elő a Terézvárosi Gyermekkönyvtár, amikor általános iskolások számára hirdette meg az
 Éjszaka a könyvtárban című programot. A gyerekek egyedül, szülők nélkül, "túlélő" csomaggal fészkelhetik be magukat a könyvtárba, és élvezhetik a szervezők által felkínált számtalan halloween programot.
2018. október 31. 20 órától, másnap reggel 9-ig!
Budapest, 1061 Liszt Ferenc tér 6.


A Vajdahunyadvárban idén ősszel sem lehet unatkozni. Legújabb, interaktív kiállításuk egy képzeletbeli erdőbe vezeti a látogatókat, ahol a család minden tagja kipróbálhatja bátorságát. Erdei manókkal, boszorkákkal, óriás gombákkal és sok egyéb izgalommal lehet találkozni az erdei felfedező út során, az út végén mindenkinek ajándék jár!
2018. november 4-ig, 10-18 óráig a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban



Forradalmi Emlékvillamoson utazhatunk ismét, ami az ötvenes évek hangulatát idézi fel. A nosztalgiajáratok két helyről, a Deák Ferenc térről és Kelenföldről indulnak!
2018. november 1-4-ig, óránként!



Egész évben nyitva a Csokoládé Múzeum, de szünidőben akár több órát is érdemes eltölteni ott, hiszen nemcsak csokoládétörténelemmel, és saját csoki készítésével ismerkedhetnek a látogatók, de október 31-én Halloween parti, november 1-től pedig Fejedelmi és Praliné program várja a látogatókat, kóstolással, vásárlással, és a múzeum parkja is tartogat meglepetéseket!
Budapest, 1162 Bekecs u. 22.  Nyitva 9-17 óráig!


Tartalmas szórakozást mindenkinek!!!

további programok:
gyermekprogramajanlo.hu
programturizmus.hu