2015. február 5., csütörtök

GYÓGYÍTHATÓ AZ AUTIZMUS? - IGEN!!!!

Legalább is ezt állítja Kerri Rivera, Mexikóban élő orvosnő, aki az autizmust nem fogyatékosságnak, hanem betegségnek definiálja. "Saját tapasztalatomból, és a több ezer család tapasztalatából tudom, hogy a jelenség nem veleszületett rendellenesség, mint azt évtizedekig állították. A fiam egészségesen született és fejlődött, de egyik-napról a másikra az autizmus fogságába esett."- írja a doktornő, 
Healing Autism című, 2013-ban megjelent könyvében,
ami most még csak angol nyelven érhető el. Részletesen taglalja, hogy az autizmussal érintett gyerekekben közös a vírus, a kandida, a baktérium és parazita "állomány", a nehézfém terheltség és a különböző allergiák. Ebből kiindulva építette fel kezelési protokollját, melynek egyik legfontosabb eleme az MMS cseppek, melyet magyarul, Mesteri Ásványianyag készítménynek is nevezhetünk. A szer kitalálója Jim Humble orvos, aki egy afrikai útja során fedezte fel, hogy a nátrium klorit citromsavval keverve kiválóan gyógyít egyes fertőző betegségeket. A doktornő, aki Mexikóban saját, biomedikális klinikát vezet, 2010-ben próbálta ki először a cseppeket saját magán, majd 6 éves, autista fián. A gyerek viselkedésváltozása olyan szembetűnő volt, amit korábban soha nem tapasztaltak. 
Ezt követően Jim Humble-el közösen dolgozták ki a testsúly arányos adagolást, autista gyermekek és felnőttek kezeléséhez. 

Kerri Rivera 2013-ban Prágában tartott előadásában kihangsúlyozta, hogy az autizmus kezelésének alapja a szervezet detoxikációja, a méregtelenítés, a betegségeket okozó patogének eltávolítása, a keláció: a nehézfémek kivezetése,  és ezt követheti a laktóz,glutén és szójamentes diéta, az MMS cseppek alkalmazása, az autista gyerekek idegrendszeri működéséhez elengedhetetlenül  fontos vitaminok szedése, és a viselkedésterápia (ABA), melynek hatásai összeadódnak.
Ma, 163 autizmusból "kigyógyult" gyermeket tart nyilván a praxisában. A diagnózis "elvesztését" az ún.  ATEC teszttel mérik, melyben többek között a beszédértés, a figyelem és gondolkodás, és társas viselkedés változásait figyelik. Nem minősül autistának az a gyermek, akinek az Atec száma 10 alatt marad.  Jim Humble orvos pedig nem kevesebbet állít, mint hogy az MMS hatékonynak bizonyul az asztma, a cukorbetegség, fog-és szájproblémák, ételallergiák, szívbetegségek és rák esetén is.
Egy 15 éves, autista fiút nevelő anyaként, talán minden szülőtársam nevében kérdezhetem, miért nem tudunk erről többet itthon?? Időről-időre persze felcsillan a remény, egy új szer, egy új terápia képében, amelyről úgy gondoljuk "visszahozza" majd a gyermekünket, de az igazi áttörés eddig elmaradt. Hogy mégis hinnünk kell abban, hogy létezik megoldás, arra álljon itt a doktornő néhány sora:
" Az én küldetésem, hogy világszerte hirdessem, hogy az autizmus gyógyítható. Szeretnék minden szülőt ösztönözni arra, hogy higgyen ebben! Nézze meg a protokollt, döntse el, hogy megvalósítható-e számára? Vegye számításba, hogy talán ez lesz a legjobb dolog, amit a gyermekével tehet!"
(további MMS információk: forum.2esely.hu , www.mmscseppek.hu)
Pápai Ildikó
életvezetési tréner, édesanya