2020. január 23., csütörtök

INGYENES CSALÁDI PROGRAMOK HÉTVÉGÉRE

Akik nehezen mozdulnak ki vasárnap, azoknak is tetszeni fog a MÜPA, havonta több alkalommal is megrendezett családi programja, a Cifra-Palota,  ahol mese előadásokkal, zenével-tánccal, az előcsarnokban kézműves foglalkozásokkal, játékos feladatokkal várják a kisebb-és nagyobb csemetéket is.
A program ingyenes!
2020. január 26. 10 órától
Budapest, 1095 Komor Marcell u. 1.


A Hagyományok Házában táncházzal várják a gyerekeket, de megismerkedhetnek az évszakhoz kötődő ünnepekkel, szokásokkal, sőt játszani, énekelni is lehet!
A program ingyenes!  Minden pénteken 17-18.30-ig
Budapest, 1011 Corvin tér 8.


Aki még sosem járt a Magyar Népi és Iparművészeti Múzeumban, annak mindenképp látnia kell a Nyitott Műhelyben folyó kreatív munkát, ahol mesterek segítségével készítheti el bárki a tulipános nyakéket, a nemez hajpántot, a gyöngyös medált és a bőr derékravalót, amit haza is vihet! 
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
2020. január 25. 10 órától
Budapest, 1011 Fő u. 6.
Museum.hu


Gyerekkorában minden kisfiú rendőr akart lenni, legalább farsang idején. De nemcsak kisfiúknak, felnőtteknek is izgalmas látnivalókat nyújt a Rendőrmúzeum, ahol a hazai bűnözés és rendőri munka történelmével ismerkedhetnek meg a látogatók. Korabeli fotókon és bűntárgyakon keresztül láthatjuk pl. az első magyar "vámpírt",  vagy akár Rózsa Sándor koponyáját, sőt láthatjuk mindenki kedvenc nyomozókutyáját Kántort is éppúgy, mint a modernkori rendőri munka kellékeit!
Figyelem, csak Hétfőtől-Péntekig van nyitva, 9-17 óráig.
A belépés és tárlatvezetés ingyenes!!
Budapest, 1087 Mosonyi u. 5.


További programlehetőségek:
szeretlekmagyarorszag.hu 
gyermekprogramajanlo.hu
programturizmus.hu